JSS Proaktiv Ekonomi AB - En redovisningsbyrå i Stockholm som hjälper små och medelstora företag att växa och nå sina mål med redovisningen som verktyg.

Med moderna digitaliserade program, optimerat skatteupplägg samt hållbara rutiner och arbetsmoment arbetar vi proaktivt med rapportering, möten och rådgivning för ett bra resultat.

 
JSS-Jobbmiljö.jpg
 

Tjänster

Vi jobbar huvudsakligen med ägarledda företag, men hjälper även större företag med redovisningskonsulter som stöd till diverse ekonomitjänster. Vår ambition är att vi med våra väl utförda digitaliserade tjänster, resurser och kompetens tillfredsställer våra kunders behov och medverkar till deras tillväxt.

Såväl som småföretagaren, entreprenören och det medelstora företaget, ska känna sig lika välkommen till oss. Vi har 11 års erfarenhet inom vår bransch.

 
 

Tjänster.png
 

Rekomendationer

 
 
 
Samarbetet med JSS fungerar kanonbra. De är extremt snabba och effektiva. JSS Proaktiv Ekonomi är intresserade av vår verksamhet och de arbetar proaktivt. Vi får regelbunden rapporter om hur vi ligger till, vilket är värdefullt för oss. Dessutom är de supertrevliga och lätta att ha att göra med - “vår konsult” Jhonny är en riktig klippa!
 
Jag gör en del av bokföringen själv, men tar hjälp av JJS Proaktiv Ekonomi för det jag inte själv behärskar. Jag är mycket nöjd med deras arbete, det fungerar utmärkt!
 
JSS har underlättat enormt för mig som har enskild firma. Det är väldigt positivt att man kan ta hand om delar av bokföringen själv, men få hjälp med det man inte klarar av eller hinner med!
Jag anlitar JSS Proaktiv Ekonomi för löpande bokföring, bokslut, deklarationer och rådgivning inom exempelvis skatteområdet. Byrån är inte den billigast i Stockholm, men troligen en av de allra bästa. Jag får väldigt bra service av dem. Byrån arbetar proaktivt och strukturerat, och är mycket lätta att ha att göra med. Jag rekommenderar gärna JSS till andra företagare som söker en pålitlig och service-minded redovisningsbyrå!
person4.png